вторник, 29 ноември 2011 г.

Faithless - Insomnia

13 коментара:

  1. Уау, това до сега не е било публикувано O_o! Песничката е много добра (ляляля) - странно, точно пък електро от теб, да не очаква човек.

    ОтговорИзтриване
  2. )))))))) Е, как?! Виж последните 'електро' от кого са :D За всеки близнак трябва да има по нещо :P

    ОтговорИзтриване
  3. Трябва да ударим една четворка белот ;)

    ОтговорИзтриване
  4. много красива песен която ще остане завинаги във времето и за другите поколения

    ОтговорИзтриване
  5. Жестоко хаус парче! Това е единствената група, която е създала най-малко 90 от 100 хитове! Имат и други страхотни песни: год ис а ди джей, тарантула, фар ауей - една от любимите ми! Толкова пъти съм я слушала, че имах чувството, че ще изтъркам диска.

    ОтговорИзтриване
  6. Faithless - Insomnia е много приятна електро песничка. Идва ти настроението. Да си пя слуша човек по няколко пъти на ден. Поздравления за избора.

    ОтговорИзтриване
  7. Много добра електро песничка.Хванат е страхотен ритъм, който като си го заредиш на програмката си можеш цял ден да я слушаш без да ти омръзне.Не бях чувала тази песен, а сме да твърдя, че съм голям музикален маниак и без музика и ден не мога да живея.По-някакъв начин действа зареждащо и стимулиращо за работа.Радвам се, че попаднах именно на тази страница,блога е много разнообразен и интересен, дано по често да качваш музика и да ни изненадваш приятно.

    ОтговорИзтриване
  8. Хубаво е ,че има къде да влезеш и да видиш , че си поздравен.Блога е страхотен поздравления.Песничката е супер електро.Не бях попадала на нея а е страшно зарибяваща. Днес ще има цял ден нея да слушам и да си я тананикам.Клипът също е хубав поздравления и за автора.ДАно честно да качваш интересни музикални песни.Наистина за всеки близнак трябва да има по нещо хахаххаFaithless - Insomnia е страхотна песен.

    ОтговорИзтриване
  9. Песен която можеш да слушаш с часове и няма да ти омръзне.Благодаря за поздрава.

    ОтговорИзтриване
  10. Faithless - Insomnia , едно наистина невероятно парче, което си е класика в жанра. И музика и като солово изпълнени песента е страхотна както и клипът. Благодаря за поздрава от доста време не бях слушала тази песен. Надявам се често да ни поздравявате с нещо подобно. Радвам се че с непрекъснатото излизане на все нови и нови изпълнители, след време стойностните и истински песни си остават. Просто трябва време през което да минат като че ли през някакво сито. Поздравления и за блога ти. Има много информация.

    ОтговорИзтриване
  11. И аз съм на вашето мнение, че тази песен е уникална и си заслужаваше тогава да бъде в челните класации по разни предавания и радия. Има и хубави песни,които ги правят не да са хит само за две или три седмици, а дори и след седем години пак да бъдат на една доста висока класа, на едно високо ниво,което днешните изпълните трудно могат да направят и да се похвалят. Но все пак каквото се търси такова се е и предлага, явно потребителят иска да слуша весели песнички и след време да чуе нещо ново като забравя за вече излезналите продукции.

    ОтговорИзтриване